Slank Journal

Slank Journal + 12 weken online programma

De Slank Journal heeft als doel jou te helpen voor eens en altijd je kilo’s kwijt te raken, en niet meer terug te laten komen. De Slank Journal helpt je te focussen op gezond eten, slank leven, goede gewoonten, met liefde voor jezelf, een positieve houding en balans.

Het is geen quick fix, want dat bestaat niet. Wel ga ik je leren hoe je met een minimale inspanning van 5-10 minuten per dag hele grote sprongen kunt maken. De sprongen die nodig zijn om ervoor te zorgen dat de kilo’s eindelijk verdwijnen en wegblijven. Dat kan namelijk echt. Je kunt zélfs leren om met mate te snoepen en snacken. Ook wanneer je hongerig thuis komt na een lange werkdag, of wanneer je ’s avonds eindelijk op de bank ploft met een kop thee.

En tóch te genieten van eten.

SLANK JOURNAL ONLINE & OFFLINE

Slank Journal is een zeer effectieve combinatie tussen offline en online ondersteuning voor jouw beste resultaat. Afvallen is namelijk heus niet zo makkelijk als velen doen lijken (90% van de mensen die willen afvallen lukt het niet). Ik help je daarom naast je Slank Journal 12 weken lang online met nuttige informatie, vragen en ervaringsverhalen die je gaan helpen je doelen te behalen. Elke week krijg je een nieuw onderwerp in je mailbox, waar je die week extra aandacht aan besteed in je Slank Journal.

De Slank Journal, in combinatie met het online 12 weken programma, gaat je gewicht, gezondheid en je zelfbeeld voor altijd veranderen, vormen en verbeteren!

WAT GAAT SLANK JOURNAL JE BRENGEN?

Dit programma leidt je naar dat wat je al zo lang wilt bereiken. Een gezond gewicht, met gezond eten. Niet de snacks bepalen hoeveel je eet, maar jij. Je kunt genieten van een koekje, maar niet het hele pak. Je kunt een stukje chocolade eten, maar niet de hele reep. Je kunt verleiding weerstaan en je ontmoet een levensstijl in vrijheid, dankbaarheid en vertrouwen in jezelf. Nooit meer gevechten tegen de kilo’s, maar lekker genieten van eten, genieten van je leven en genieten van jezelf en de mensen om je heen.

Slank Journal bevat

1

SLANK JOURNAL

Slank Journal (hard copy, in je brievenbus) voor je dagelijks schrijven 12 weken lang

2

ONLINE PROGRAMMA

12 weken online programma waarbij je elke week een nieuwe les krijgt

3

ONDERSTEUNENDE RECEPTEN

Snelle, lekkere en gezonde maaltijden ter ondersteuning

4

OPDRACHTEN

praktische opdrachten

5

EFFECTIEF

gericht op mensen met weinig tijd

6

E-MAILS

ondersteunende e-mails, overdenkingen in je mailbox

START MAANDAG 8 JANUARI

 VOOR

€95

[add_to_cart id=”14667″ show_price=”false”]

OVER SHARON

Sharon Numan heeft de afgelopen jaren meer dan 100.000 mensen mogen inspireren en trainen op gebied van gezonde voeding, afvallen en een goede relatie met eten. Ze doet dit op haar platform www.voedzo.nl . Ze plaatst eten en een gezonde lifestyle in het grote plaatje van het leven, met alle andere ‘ballen’ die we nog omhoog moeten houden! Met een bijzonder groot inlevingsvermogen zijn haar trainingen en artikelen persoonlijk, menselijk en vol genade.