Online Slank Journal Programma

Je Lichaam Slank Zonder Dieet!

Een online programma dat je helpt gezond af te vallen. Op naar een slank lichaam dat slank blijft.

  • Kilo’s kwijtraken is nog nooit vanzelf gegaan, tot nu!

  • De eerste 12 weken verloor ik 8 kilo, ik weet nu dat ik die overige 30 kilo ook aankan.

  • Voor het eerst in mijn leven lukt het me vrijwillig om niet te veel te eten.

Wat doet Slank Journal voor jou?

1.

Geniet van je eten

Leer genieten van echt lekker eten zonder schuld en schaamte.

2.

Leer maat houden

Je hoeft nooit meer eindeloos te neuzen in je voorraadkast op zoek naar lekkers.

3.

Eet zoals slanke mensen eten

Je verkrijgt nieuwe gewoonten die ervoor zorgen at je slanke lichaam slank blijft.

Wat maakt Slank Journal zo uniek?

Wanneer we willen afvallen, zijn we geneigd het volgende dieet te starten (op maandag natuurlijk) en eten we de dagen ervoor nog even wat we vanaf maandag niet meer mogen eten. Dit werkt niet. Slank Journal helpt je te begrijpen hoe een gezond afvalproces in zijn werk gaat. Zo kun je de goede gewoonten van slanke mensen eigen maken, zodat je je ideale gewicht bereikt en behoudt.

Klik hier om meer te lezen!

We weten dat het lastig is om slanke keuzes te maken in een wereld waar lekker eten in overvloed is, overal waar je gaat. We hebben al honderden mensen geholpen om goede, slanke gewoonten aan te leren. En wanneer je leert slank te eten, volgt een slank lichaam en kost het geen moeite het slank te houden.

Slank Journal is geschreven door Sharon Numan, kookboekauteur en lifestyle coach.  Al vele jaren bestudeert ze voeding, gedrag en diëten en heeft ze al duizenden mensen geholpen met een gezonder, slanker voedingspatroon en een slanker lichaam. In eerste instantie heeft ze Slank Journal ontworpen om zelf haar zwangerschapskilo’s kwijt te raken op een prettige, relaxte manier, zonder dieet. Sindsdien helpt ze (voornamelijk) vrouwen om relaxt, zonder regels en restricties het lichaam te krijgen waar ze naar verlangen.

Je ideale gewicht bereik je met Slank Journal door: 1. Schrijf je vertrekpunt op volgens de effectieve vragen in het journal. 2. Schrijf dagelijks een paar minuten om jezelf gefocust en scherp te houden. 3. Reflecteer en stuur bij aan de hand van de vragen die jouw proces optimaal kunnen begeleiden. 4. Val af en leer tegelijkertijd die gezonde, slanke gewoonten om je ideale gewicht vast te kunnen houden.

Iedereen verdient het om het slanke lichaam te verkrijgen waar ze zo naar verlangen. Als je het afvalproces niet voldoende begrijpt, dan zul je je kilo’s ook niet kwijtraken, je ideale gewicht niet bereiken en met je huidige eetgewoonten is de kans aanwezig dat je zelfs zwaarder wordt. Met een juiste insteek, ondersteund door Slank Journal, zal afvallen ontspannen gaan en zul je je ideale gewicht bereiken. Bestel nu je Slank Journal en begin je ontspannen afvalproces. Waarom? Omdat iedereen recht heeft op een slank, gezond lichaam.

12 simpele stappen – alle geheimen voor een slank lichaam

 Versimpel het afvallen

Een gezond en slank lichaam aan de hand van wat jij nodig hebt. Elke stap leidt tot het makkelijker verliezen van die kilo’s

Je online programma start over 4 dagen!